Rólunk

Kik vagyunk?

Sipka & Simon Ügyvédi Társulás társalapítói több éves múltra visszatekintő szakmai együttműködésben folytatják tevékenységüket, mely kooperáció alaptétele, hogy célzott jogterületeken professzionális jelenléttel, sikerorientált hozzáállással biztosítsák ügyfeleik érdekeit.

Dr. Sipka Péter Máté ügyvéd gyakorlati és tudományos tapasztalattal rendelkező, innovatív ügyvéd, aki praxisában a XXI. század hazai és nemzetközi munkajog,- és gazdasági jog-gyakorlati porblémáinak, továbbá a jogalkotási kihívások gyakorlati szempontú megoldását tűzte ki elődleges céljául.

Dr. Simon-Andrasitz István agilis ügyvédként az előtte álló jogi problémát ügyfelei érdekeinek messzemenő szem előtt tartásával, a jogalkotási bizonytalanságok mielőbbi tisztázásával oldja meg, kínálva ezzel teljeskörű támogatást megbízói számára.

Mi a víziónk?

A Sipka & Simon Ügyvédi Társulás azért jött létre, hogy ügyfeleinknek teljes körű, személyre szabott innovatív szolgáltatást nyújthassunk. Szolgáltatásainkat nem csak a klasszikus ügyvédi tevékenységek mentén végezzük: a mai világ kihívásaira ígyekszünk rendszerszintű megoldást találni.

Lehetőség szerint már egy adott folyamat tervezésétől kezdődően jelen vagyunk ügyfeleink működésében és együtt gondolkodunk velük. Filozófiánk alaptétele éppen ezért az, hogy megbízóink igényeit összetetten, valamennyi jogterületet érintetten kezeljük, és ennek megfelelően nyújtunk előrelátó és hatásos végeredményt.

Hiszünk abban, hogy a sikerorientált megközelítéssel folytatott gondolkodás jelentheti partereink sikerét, üzleti érdekét, és nem utolsósorban hivatásunk csúcsát.

Szakterületeink
  • Polgári jog
  • Munkajog
  • Társasági jog
  • Cégeljárás
  • Közigazgatási jog